Κατάσχεση 20 τόνων πύργων του Αϊφελ και εξάθρωση δικτύου παράνομων πλανόδιων πωλητών

Κατάσχεση 20 τόνων πύργων του Αϊφελ και εξάθρωση δικτύου παράνομων πλανόδιων πωλητών

Οι αστυνομικές αρχές του Παρισιού κατέσχεσαν χιλιάδες... Πύργους του Αιφελ, μινιατούρες συνολικού βάρους 20 τόνων και εξάρθρωσαν ένα δίκτυο παράνομων, πλανόδιων πωλητών αναμνηστικών, επικεφαλής του οποίου ήταν τρεις Κινέζοι χονδρέμποροι.

 

Συνολικά συνελήφθησαν εννέα πρόσωπα: εκτός από τους τρεις Κινέζους, που διατηρούσαν καταστήματα στο Παρίσι και την Ομπερβιγιέρ, τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερις "μεσάζοντες" και δύο πλανόδιοι πωλητές "αφρικανικής καταγωγής". Στις έρευνες που έγιναν σε τρία καταστήματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.000 κιβώτια που περιείχαν 20 τόνους μινιατούρες.

Εδώ και αρκετά χρόνια η αστυνομία του Παρισιού προσπαθεί να σταματήσει τους πλανόδιους που κυκλοφορούν κοντά στα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης και πωλούν παράνομα διάφορα αναμνηστικά στους τουρίστες. Τον Ιούλιο του 2013 είχαν κατασχεθεί και πάλι Πύργοι του Αιφελ, βάρους 60 τόνων, στο πλαίσιο της εξάρθρωσης ενός άλλου δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.