Με τον Κωστή θα είναι…. αλλιώς!

Με τον Κωστή θα είναι…. αλλιώς!

Με νίκη στο πρώτο του παιχνίδι μετά από καιρό με τον Γιώργο Κωστή στον πάγκο σημαδεύτηκε το σημερινό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Στην μετα Μπαλταζάρ εποχή που προσπαθεί να φτιάξει ο Γιώργος Κωστή χρειάζεται υπομονή και χρόνο.

Είδαμε αρκετά πράγματα που προσπάθησε να αλλάξει ο Έλληνας τεχνικός και θεωρείται σίγουρα πως θα αλλάξει αρκετά σε μεταγενέστερο στάδιο. Ένα παιχνίδι που ο ΑΠΟΕΛ αν και δεν ήταν και πάλι αρκετά καλό η ποιότητα του έδωσε ξανά την νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη Νέα Σαλαμίνα.

Νέο ξεκίνημα με άλλους ποδοσφαιριστές…

Εδώ είναι που ξεκινά η σημερινή ανάλυση του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιωργος Κωστή παρέταξε την ομάδα του με δυο πιο επιθετικογενείς μέσους χρησιμοποιώντας τους Ζαχίντ και Ντε Βισνέντι στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντίνος είχε πιο ελεύθερο ρόλο με τον Νορβηγό να είναι δίπλα από τον Μοράις.

Κίνηση που προκάλεσε έκπληξη αφήνοντας τον Σόουζα στον πάγκο. Από και πέρα η απουσία του Νσούε έδωσε φανέλα στον Μιλάνοφ, με τον πολύπειρο μπακ να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Σιγά σιγά αρχίζει και ο Τάμαρι να μπαίνει στο πετσί της ομάδας. Σημαντική η δουλειά του νεαρού άσσου του ΑΠΟΕΛ που από τα πόδια του περνούν οι περισσότερες επικίνδυνες φάσες.

Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ θα είναι και καλύτερη. Υπάρχει η ποιότητα υπάρχει ο χαρακτήρας και είναι σίγουρο πως οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ θα ανεβάσουν στροφές.

Το επόμενο που στοιχείο που χρίζει σχολιασμού είναι ο Ρέζα. Ο Ιρανός είναι επιθετικός που το στυλ παιχνιδιού του είναι το χαμηλό και όχι στον αέρα.

Αυτό γινόταν κάθε φορά στα τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ και ο Ρέζα δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα .

Σήμερα λοιπόν έγιναν οι προσπάθειες να παίξουν τον Ιρανό στα πόδια, πράγμα που φάνηκε ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα και να γίνει πιο επικίνδυνος.

Σε γενικές γραμμές ο ΑΠΟΕΛ θέλει αρκετή δουλειά σε όλους τους τομείς. Εξ άλλου το είπε ο Γιώργος Κωστή μετά και το τέλος του αγώνα με την Σαλαμίνα. Χαρακτηριστικά είπε πως η ομάδα απέχει αρκετά από αυτό που θέλει ο ίδιος να είναι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE