ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη ξανά ο παιδεραστής

Χειροπέδες φόρεσε και πάλι ο παιδεραστής που αποφυλακίστηκε πρόσφατα με προεδρική χάρη.

Ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» συνελήφθη μετά από διαπίστωση ότι διατηρούσε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με τις κάμερες που είχε εγκατεστημένες να βλέπουν στον δρόμο.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην εφημερίδα, η Αστυνομία προέβη σε έρευνα στην οικία του με δικαστικό ένταλμα, μετά από πληροφορία που έλαβε για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Ο συλληφθείς κατηγορήθηκε για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE