Αυλαία με μάχη αιωνίων! ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Αυλαία με μάχη αιωνίων! ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια  διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Με τον αγώνα Super Cup θα ανοίξει σήμερα η αυλαία της φετινής χρονιάς στο Futsal.

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον αγώνα που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Το ΑΠΟΕΛ στην περσινή αγωνιστική περίοδο κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλήματος και η Ομόνοια το Κύπελλο.

Το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του Super Cup στον αγώνα που έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2015. Τότε κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 8-1.

Το τρόπαιο της περσινής περιόδου κατέκτησε η Ανόρθωση, που επικράτησε με 9-6 της ΑΕΛ στη Λάρνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE