Θα γίνει περιζήτητος ο BΑΣΙΛΙΑΣ! Δείχνει να είναι killer…

Θα γίνει περιζήτητος ο BΑΣΙΛΙΑΣ! Δείχνει να είναι killer…

Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια ομάδα, που βρίσκει κεντρικούς επιθετικούς με εκτελεστική δεινότητα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαν στις τάξεις τους τον Βούλγαρο Μακρίεφ. Τα πρώτα τρία παιχνίδια των ερυθρολεύκων, δείχνουν ότι έχουν ανακαλύψει νέο killer εκεί το «Ν. Παπάς Group Αμμόχωστος»! 

Ο λόγος για τον Νιγηριανό Κίνγκσλει Ονιέγκμπου, ο οποίος σκόραρε και στα τρία πρώτα ματς με Ένωση, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. 

Αυτό της περασμένης αγωνιστικής, έμελλε να δώσει ένα βαθμό στην ομάδα του, το χθεσινό το πέτυχε στο φινάλε, δεν υπήρχε χρόνος για να… ψάξουν οι ερυθρόλευκοι την ισοφάριση.  

Κατάγεται από τη Νιγηρία ο Κίνγκσλει, αλλά είναι Γερμανο-αναθρεμμένος. Αυτό θα διαπιστώσετε βλέποντας το ποδοσφαιρικό του παρελθόν (ΕΔΩ). 

Με τη φόρα που πήρε ο 32χρονος άσος και πολύ περισσότερο αν συνεχίσει να «φορτώνει» με γκολ τις αντίπαλες εστίες, εκτιμούμε ότι θα… «δώσουν πάνω» στη διοίκηση της Σαλαμίνας μεγάλες ομάδες του νησιού, για να τον κάμουν δικό τους. Όχι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά από τον Ιανουάριο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία

Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

BEST OF TOTHEMAONLINE