Στην Ρώμη ο Φουρλάς – Η συζήτησή του με τον Ρωμαίο ταξιτζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ρώμη ο Φουρλάς – Η συζήτησή του με τον Ρωμαίο ταξιτζή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το παράπονό του εξέφρασε ο Λουκάς Φουρλάς για τον τρόπο που τον υποδέχτηκε η Ρώμη.

Στην Ρώμη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, 20/9, ο Λουκάς Φουρλάς.

Ο Λουκάς Φουρλάς ταξίδεψε μέχρι την Ρώμη για να υποστηρίξει την ομάδα του, τον Απόλλωνα στον μεγάλο αγώνα με την Λάτσιο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μοιράστηκε φωτογραφίες από Ρώμη, αλλά και την συζήτηση που είχε με τον ταξιτζή που τον μετέφερε από το αεροδρόμιο στην αιώνια πόλη. 

Όπως έγραψε ο Λουκάς Φουρλάς: 'Ο ταξιτζής μας οπαδός της Ρόμα θέλει να νικήσει ο Απόλλωνας απόψε για να δουλεύει τους φίλους του στη Λάτσιο. Παντού τα ίδια'. 

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του από την Ρώμη:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE