Δάσκαλοι παράτησαν 8χρονο μαθητή μόνο του στα ΚΤΕΛ - Δεν ενημέρωσαν καν τους γονείς του

Δάσκαλοι παράτησαν 8χρονο μαθητή μόνο του στα ΚΤΕΛ - Δεν ενημέρωσαν καν τους γονείς του

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη στην Ηλεία πριν λίγες μέρες καθώς οι δάσκαλοι «παράτησαν» μόνο του ένα μαθητή στη στάση των υπεραστικών Λεωφορείων.

Συγκεκριμένα, το προγραμματισμένο δρομολόγιο του σχολικού λεωφορείου είχε ακυρωθεί και οι δάσκαλοι ενός 8χρονου μαθητή στην Ηλεία έκριναν σωστό να πάνε το παιδί στον χώρο των υπεραστικών λεωφορείων και να το αφήσουν.

Το παιδί έμεινε μόνο του επί μία ώρα, χωρίς μάλιστα να έχουν ενημερωθεί οι γονείς του, ώσπου εκείνοι το εντόπισαν και το παρέλαβαν.

Μετά το συμβάν οι γονείς του παιδιού κατέφυγαν στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του διευθυντή του σχολείου και άλλων τριών εκπαιδευτικών για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σε βάρος των δασκάλων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Πηγή:ilialive.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.