LIFESTYLE

Ο Δημήτρης Σταρόβας στον Alpha Κύπρου! Εμφανώς αδυνατισμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Δημήτρης Σταρόβας στον Alpha Κύπρου! Εμφανώς αδυνατισμένος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαντάζεστε σε τι ρόλο θα απολαύσουμε τον Δημήτρη Σταρόβα στη νέα κωμωδία του καναλιού των Λατσιών.

Όταν το πάθος χάνεται από τη σχέση, κάτι δεν πάει καλά με τα παιδιά, οι πεθερές δίνουν ρεσιτάλ τρελής παρουσίας και κάποιοι γείτονες είναι ταυτόχρονα και κουμπάροι... μόνο ένας Δημήτρης Σταρόβας στο ρόλο ενός ανατρεπτικού ψυχολόγου μπορεί να ακούσει τα προβλήματα μίας κυπριακής οικογένειας που -εκτός των άλλων- θέλει να πιστεύει ότι είναι και απολύτως... «φυσιολογική».

Η νέα κωμωδία του ALPHA Kύπρου «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30, σε σκηνοθεσία Κλείτου Κλείτου και προσαρμογή διαλόγων των Ανδρέα Βασιλείου, Μιχάλη Αργυρού και Άντρης Θεοδότου.

Το επιτυχημένο format της ξένης σειράς “LA FAMIGLIA” έρχεται στον ALPHA Κύπρου -σε συνεργασία με τους δημιουργούς από τα United Studios του Ισραήλ - για να «σώσει» (λέμε τώρα) και το δικό σου γάμο, με έξυπνους διαλόγους, μπόλικα ευτράπελα και άφθονο χιούμορ.

 

Χριστόδουλος Μαρτάς και Πέννυ Φοινίρη υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που έχει χάσει το πάθος στο γάμο του και προσπαθεί με κωμικούς τρόπους να επαναφέρει τη φλόγα στο κρεβάτι του... Σε κατάσταση απόγνωσης αποφασίζουν να καθίσουν απέναντι από τον Ψυχολόγο και να βγάλουν κυριολεκτικά στη φόρα όλη την προσωπική τους ζωή, προκειμένου να σώσουν το σπιτικό τους.

 Η νέα κωμική σειρά του ALPHA Κύπρου έρχεται για να μας κρατήσει την καλύτερη απογευματινή συντροφιά, αλλά και να μας αποδείξει ότι ακόμη και ένας Ψυχολόγος ενδέχεται να χρειαστεί... «ψυχολογική υποστήριξη», μετά από τόσες συνεχείς συνεδρίες με μία τέτοια «ΦΑΜΙΛΙΑ».

 «Η ΦΑΜΙΛΙΑ» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 27/9 στον ALPHA Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top