Ο πολύπειρος ΚΕΡΒΕΡΟΣ μπροστά στα ΚΑΝΟΝΙΑ του Απόλλωνα

Ο πολύπειρος ΚΕΡΒΕΡΟΣ μπροστά στα ΚΑΝΟΝΙΑ του Απόλλωνα

Ο Σίλβιο Προτό είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από Ιταλία, ο εκλεκτός τερματοφύλακας που θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο εντός έδρας παιχνίδι της Λάτσιο απέναντι στον Απόλλωνα.

Γνώριμος στο Κυπριακό κοινό, από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς ο διεθνής Βέλγος πορτιέρο, γνωστή φυσικά και η αξία του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι, το όνομα του ακούστηκε και για την Ανόρθωση!

Σίγουρα, οι επιθετικοί του Απόλλωνα θα χρειαστεί να έχουν εξυπνάδα και ιδανική εκτέλεση για να… ματώσουν τα δίκτυα της Ιταλικής ομάδας μέσα στο Ολίμπικο, εάν βρεθεί μπροστά τους ο Προτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE