ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Χωρίς «λευκό καπνό» η συνεδρία των οργανώσεων – Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Χωρίς «λευκό καπνό» η συνεδρία των οργανώσεων – Αξιολογούνται όλα τα δεδομένα

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αξιολογούν την πρόταση ΣΕΚ, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, αξιολογώντας όλα τα δεδομένα και την όλη κατάσταση όπως αυτή έχει μέχρι σήμερα διαμορφωθεί, μελετούν και αξιολογούν τόσο την πρόταση της ΣΕΚ όσο και άλλες πρωτοβουλίες, που είναι σε εξέλιξη, με την προσδοκία, λαμβάνοντας υπόψη την εντεινόμενη κρίση στη Δημόσια Εκπαίδευση και την κρισιμότητα των στιγμών, να εξευρεθεί η καταλληλότερη προσωρινή διέξοδος από το αδιέξοδο και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, δήλωσε, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών οργανώσεων, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού.

«Με τον τρόπο αυτό, θα δημιουργηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για έναρξη του επιβαλλόμενου θεσμικού διαλόγου για τα σημαντικά ζητήματα της Εκπαίδευσης που θα την αναβαθμίσουν ποιοτικά», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρία την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, για λήψη των τελικών τους αποφάσεων.

Οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ είχαν την Πέμπτη 20/09 κοινή συνεδρία, η οποία άρχισε στις 14:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 16:00.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE