Μεγάλο ΜΠΕΡΔΕΜΑ και ταλαιπωρία (Λάτσιο-Απόλλων)

Μεγάλο ΜΠΕΡΔΕΜΑ και ταλαιπωρία (Λάτσιο-Απόλλων)

Μεγάλο μπέρδεμα και ταλαιπωρία για τους Κύπριους δημοσιογράφους αλλά και κάποια από τα μέλη του έμμισθου προσωπικού του Απόλλωνα κατά την είσοδο τους στον περιβάλλοντα χώρο του Ολίμπικο.

Η Λάτσιο δεν ενημέρωσε τους υπεύθυνους ασφαλείας για τα οχήματα που θα μετέφεραν τους δημοσιογράφους αλλά και κάποια άλλα μέλη στο γήπεδο με αποτέλεσμα να μην τους αφήσουν αν περάσουν με το λεωφορείο μέσα.

Δείτε επίσης: ΑΠΡΟΟΠΤΟ με το λεωφορείο των Κυπρίων δημοσιογράφων έξω από το Ολίμπικο

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να περπατήσουν μεγάλη απόσταση υπό βροχή μέχρι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE