Παίζει τα… ρέστα του ο Σωφρόνης στο δεύτερο ημίχρονο!

Παίζει τα… ρέστα του ο Σωφρόνης στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι δύο αλλαγές που έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (Μάρκοβιτς και Καραγιόλ αντί των Κυριάκου και Μάγκλιτσα), έδωσαν πνοή στον Απόλλωνα, ο οποίος ανέβασε την απόδοση του και έχασε 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα, στο 69΄ ο Κύπριος τεχνικός τα έπαιξε όλα για όλα, αφού έριξε στο ματς με τον Ζελάγια στη θέση του κουρασμένου Περέιρα και στο υπόλοιπο του αγώνα, η Λεμεσιανή ομάδα θα έχει στον αγωνιστικό χώρο, τους Σκέμπρι, Καραγιόλ, Παπουλή και Ζελάγια στη «γραμμή κρούσης» και θα τα δώσει όλα για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE