Ξέραμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια… τώρα Ομόνοια! – Δηλώσεις Ιραόλα

Ξέραμε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια… τώρα Ομόνοια! – Δηλώσεις Ιραόλα

Δείτε τι δήλωσε μετά και το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Ζυρίχη ο προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Συνολικά ήταν σφικτό ματς. Σε στιγμές ήταν καλύτεροι, σε άλλες εμείς μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε κατοχή μπάλας, στο πρώτο δεν είχαμε, παίζαμε καλύτερα αλλά ήρθε το πέναλτι και όλα άλλαξαν. Ίσως στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο ευθύ ποδόσφαιρο και έπρεπε να κάνουμε περισσότερη κατοχή μπάλας. Ειδικά στα πρώτα 30-35 λεπτά. Όχι.  παιχνίδια τώρα αλλά πρέπει να τα παλέψουμε όλα.Πρώτα έχουμε να σκεφτούμε την Ομόνοια, ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και μετά θα τα δούμε και τα επόμενα».

Ενώ στην διάσκεψη τύπου δήλωσε:

‘Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Η ώρα και η μέρα δεν ήταν εύκολη και ήρθαν από Λάρνακα Λευκωσία. Για το ματς θεωρώ πως στα πρώτα 20 λεπτά επιχειρήσαμε με μακρινές μπαλιές να γίνουμε επικίνδυνοι. Δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές όμως ήρθε το πέναλτι και χάσαμε τον ένα βαθμό καθώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.
Όλοι πιστεύουμε το ίδιο, πως η Λεβερκούζεν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Δυστηχώς για εμάς το πέναλτι μας σκότωσε. Εμείς θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για το καλύτερο. Πρέπει να παλέψουμε. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας ότι δεν παίζουμε στην Αρένα αλλά στο ΓΣΠ. Σίγουρα είναι μειονέκτημα όμως αυτή είναι η έδρα που θα έχουμε. Ο κόσμος ήρθε και νιώσαμε την στήριξή του’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE