ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έχασε τη μάχη για ζωή η 80χρονη – Η κατάσταση της υγείας του 86χρονου συζύγου της

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έχασε τη μάχη για ζωή η 80χρονη – Η κατάσταση της υγείας του 86χρονου συζύγου της

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/9) η 80χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα το πρωί της Πέμπτης (20/9) στη Λεμεσό.

Η 80χρονη θανούσα, είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τον 86χρονο σύζυγό της, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό.

Ιδιαίτερα κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 86χρονου, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 70χρονος οδηγός, που παρέσυρε το ζεύγος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο συνέβη γύρω στις 06:00 της Πέμπτης (20/9), στη λεωφόρο Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος, κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τους δύο πεζούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο από νότια προς βόρεια κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες, είχαν μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αυτόπτης μάρτυρας: «Τι είδαν τα μάθκια μου κοπέλια»

Εκ πρώτης φαίνεται πως ο 70χρονος δεν αντιλήφθηκε τους δυο πεζούς με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει γρήγορα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE