ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Καλά τα νέα για τον 11χρονο - Παραθέριζε με τους γονείς του στην Πάφο

ΜΑΚΑΡΕΙΟ: Καλά τα νέα για τον 11χρονο - Παραθέριζε με τους γονείς του στην Πάφο

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας 11χρονου από το Ισραήλ, που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά την ανάσυρση του από πισίνα στην Πάφο, όπου εντοπίστηκε αναίσθητο, αργά το απόγευμα της Πέμπτης (20/9).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το 11χρονο αγοράκι παραθέριζε με τους γονείς του σε έπαυλη στην περιοχή της Χλώρακας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε κάποια στιγμή ανασύρθηκε αναίσθητο από την πισίνα. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε.

Αρχικά ο 11χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία για προληπτικούς λόγους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top