ΦΟΝΟΣ ΠΑΦΟΥ: «Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει - Ήταν μεθυσμένος»

ΦΟΝΟΣ ΠΑΦΟΥ: «Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει - Ήταν μεθυσμένος»

Νέες εξελίξεις δίνει στην υπόθεση του φόνου του 39χρονου Τσάρλι ο δικηγόρος του 35χρονου Γεωργιανού υπόπτου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα δύο άντρες, με καταγωγή από την Βρετανία, βρίσκονταν για διακοπές στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο, όταν γύρω στις 02:30 της Κυριακής (24/6) αντιλήφθηκαν τον 35χρονο Γεωργιανό, να χτυπά την 23χρονη και αμέσως επενέβησαν, γλυτώνοντας την νεαρή από σίγουρο ξυλοδαρμό.

Όταν αποχώρησαν από το σημείο, ο 35χρονος σαν «μαινόμενος ταύρος» έπεσε με ταχύτητα πάνω στους δύο άντρες, τραυματίζοντας τους, τον ένα θανάσιμα.

Όπως είχε δηλώσει ο 32χρονος κουνιάδος του θύματος: «το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ο Charlie χτυπήθηκε πολύ πιο σοβαρά».

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», στόχος του δικηγόρου του υπόπτου είναι να τον απαλλάξει από την κατηγορία του φόνου.

Όπως είπε ο Σάββας Μάτσας: «Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει. Ήταν μεθυσμένος. Το πολύ να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία».

Ο 39χρονος Τσάρλι ήταν διακοπές με τις δύο κόρες του, τη μητέρα του Ρόζμαρι, την αδερφή του Τζάκι και τον σύζυγό της Ουίλιαμ.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 29.1.2019 στις 09:00 και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE