ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΚΑΠΕΔΕΣ: Φέρεται να απείλησε το Τμήμα Δασών ο 48χρονος - Αιτία οι κατσίκες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΚΑΠΕΔΕΣ: Φέρεται να απείλησε το Τμήμα Δασών ο 48χρονος - Αιτία οι κατσίκες

Στο εδώλιο του Δικαστηρίου Λευκωσίας βρίσκεται ο 48χρονος που συνελήφθη για την πυρκαγιά που απείλησε το δάσος Μαχαιρά την Πέμπτη (20/9).

Η διαδικασία για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του δεν ξεκίνησε ακόμα (10:48), καθώς ο ύποπτος Γ.Σ. ζήτησε δικηγόρο, ενώ στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος φέρεται να απείλησε σε προηγούμενο χρόνο ότι θα κάψει το δάσος κοντά στους Καπέδες.

Αυτό προέκυψε μετά από γραπτή καταγγελία του Τμήματος Δασών, γιατί έβαζε τα κατσίκια του να βόσκουν σε ακατάλληλη περιοχή και προκαλούσαν ζημιές στη βλάστηση.

Να σημειωθεί ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη (20/09) κίνησε από την αρχή υποψίες για εμπρησμό, καθώς υπήρχαν τουλάχιστον δυο εστίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE