Ο Λούης πέταξε το πουκάμισο και το σακάκι του στην σκηνή της παρουσίασης του προγράμματος του Alpha

 Ο Λούης πέταξε το πουκάμισο και το σακάκι του στην σκηνή της παρουσίασης του προγράμματος του Alpha

Και μάλιστα το έκανε επιδεικτικά την ώρα που ανέβηκε στην σκηνή για να παρουσιάσει μαζί με την Χριστιάνα Αριστοτέλους το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού των Λατσιών.

Ο Λούης Πατσαλίδης ανέβηκε στην σκηνή στην παρουσίαση του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha Κύπρου και επιδεικτικά πέταξε την κρεμάστρα με το πουκάμισο και το σακάκι του.

Ο λόγος που το έκανε αυτό ο Λούης Πατσαλίδης ήταν για να δείξει την αντίδραση του στον Γενικό Διευθυντή του Alpha Κύπρου, Πέτρο Πέτρου, στην προτροπή του να εμφανιστεί στην παρουσίαση με πουκάμισο και σακάκι.

Γνωστός για το χιούμορ του ο παρουσιαστής του 'Λούης Night Show' βρήκε τον τρόπο για να εκφράσει την αντίδρασή του στο πουκάμισο και στο σακάκι.  

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί ο Λούης Πατσαλίδης έσκασε μύτη κλασικά με μια μαύρη μπλούζα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE