ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Νεκρός 46χρονος ψαροντουφεκάς – Ανησύχησε η γυναίκα και ειδοποίησε τις Αρχές

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΠΑΦΟΣ: Νεκρός 46χρονος ψαροντουφεκάς – Ανησύχησε η γυναίκα και ειδοποίησε τις Αρχές

Με σκάφος της Λιμενικής Υπηρεσίας μεταφέρθηκε στην στεριά ο 46χρονος άντρας, ο οποίος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/09) στην θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 46χρονος είχε μεταβεί για υποβρύχιο ψάρεμα (με ψαροντούφεκο) με μικρό φουσκωτό σκάφος, στην περιοχή του λιμανιού του Αγίου Γεωργίου Πέγειας και της Λάρας.

Μετά την πάροδο αρκετής ώρας, η γυναίκα του ανησύχησε με αποτέλεσμα να καλέσει βοήθεια. Πρόσωπο που βρισκόταν με βάρκα στην περιοχή, εντόπισε τον 46χρονο να επιπλέει αναίσθητος στην θάλασσα.

 Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στην ακτή όπου τον περίμενε ασθενοφόρο και τον μετάφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Οι ιατροί των πρώτων βοηθειών διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE