Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει την ΓΣ ΟΗΕ ο Ερντογάν

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει την ΓΣ ΟΗΕ ο Ερντογάν

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα βρίσκεται στις ΗΠΑ από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου θα έχει διμερή συνάντηση και με τον ΓΓ του ΟΗΕ αλλά και άλλους αρχηγούς κρατών.

Θα έχει επίσης συναντήσεις με κύκλους επενδυτών και επιχειρηματικών των ΗΠΑ καθώς και εκπροσώπους της τουρκικής και μουσουλμανικής κοινότητας των ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE