Προφυλακίστηκε ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για βιασμό και αρπαγή

Σχεδόν τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία του 34χρονου Λαμιώτη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με το lamiareport, κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Τα επιχειρήματά του πως οι πράξεις του έγιναν με τη συναίνεση των ενήλικων συντρόφων του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι  αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη του.

 https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wpF6kR49YDI

 Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE