ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Σε διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε η Κυβέρνηση

ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Σε διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε η Κυβέρνηση

Διάβημα στα ΗΕ για τη σύλληψη ψαράδων και την κατάσχεση ψαροκάικου από τις κατοχικές αρχές.

Σε διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη προχώρησε η Κυβέρνηση για τη σύλληψη του πληρώματος ελληνοκυπριακού ψαροκάικου και την κατάσχεση του σκάφους τους νωρίτερα την Παρασκευή 21/09 από τις κατοχικές Αρχές.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «έχει γίνει έντονο διάβημα από την Κυβέρνηση στα Ηνωμένα Έθνη».

Ταυτόχρονα, είπε, «οι αρμόδιες υπηρεσίες δραστηριοποιούνται για την απελευθέρωση συλληφθέντων».

Το καΐκι ανήκει στην εταιρεία "Τα Ψαροκάικα" και την ώρα του περιστατικού βρισκόταν σε διεθνή ύδατα μεταξύ Ακάμα και Κορμακίτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE