Τρία βρέφη και δύο ενήλικες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Νέα Υόρκη

Τρία βρέφη και δύο ενήλικες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σε βρεφονηπιακό σταθμό στη Νέα Υόρκη

Τρία βρέφη και δύο ενήλικες δέχθηκαν σήμερα επίθεση με μαχαίρι σε έναν ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην πόλη της Νέας Υόρκης, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η υπάλληλος που θεωρείται ύποπτη ότι διέπραξε την επίθεση έκοψε τις φλέβες της στον αριστερό καρπό της. Βρίσκεται υπό κράτηση και σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα κίνητρά της.

Η 52χρονη μαχαίρωσε δύο κοριτσάκια κι ένα αγοράκι, ηλικίας τριών ημερών έως ενός μηνός, όπως επίσης έναν 31χρονο άνδρα, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας ενός εκ των παιδιών και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Τα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, επισήμανε η Χουανίτα Χολμς, της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ένα κουζινομάχαιρο γεμάτο με αίματα και ένας μπαλτάς βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με τη Σοφία Μάσον, μια άλλη εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα σπίτι, όπου στεγάζεται ο σταθμός στο Φλάσινγκ, μια συνοικία του Κουίνς με πληθυσμό κυρίως ασιατικής καταγωγής, περίπου στις 3:30 τοπική ώρα (10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας), όπως εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ειδικεύται στην φροντίδα παιδιών κατά τη διάρκεια της νύχτας και εκεί κοιμόντουσαν εννέα παιδιά, όπως διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Οι δύο ενήλικες που τραυματίστηκαν διαμένουν στην οικία, είπε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Τόμας Αντονέτι.

«Το πρόσωπο που ευθύνεται εργαζόταν εκεί», πρόσθεσε. «Δεν διέμενε εκεί».

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE