ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ: Ο Πάνος Καμμένος ζητάει τη σύλληψη 5 δημοσιογράφων - ΕΙΚΟΝΑ

ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ: Ο Πάνος Καμμένος ζητάει τη σύλληψη 5 δημοσιογράφων - ΕΙΚΟΝΑ

Αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν το Σάββατο (22/9) στα γραφεία του liberal.gr και της εφημερίδας Φιλελεύθερου στην Αθήνα αναζητώντας δημοσιογράφους και στελέχη της εφημερίδας μετά από μήνυση του υπέβαλε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

Η σύλληψη αφορά τους: Εκδότη Θανάση Μαυρίδη, τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, τον διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, την αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού και τον δημοσιογράφο Γαβριήλ Σερέτη.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι με βάση τα πρόσωπα που αναζητούνται από την αστυνομία, η μήνυση Καμμένου αφορά το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής με τίτλο: Ανήθικο πάρτι.

«Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στα γραφεία του liberal.gr με πολιτικά, λέγοντας ότι αναζητούν δημοσιογράφους της εφημερίδας χωρίς όμως να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα και χωρίς αρχικά να ενημερώσουν ποιους αφορά το ένταλμα, παρότι ερωτήθηκαν, καθώς και από ποιον προέρχεται η μήνυση και για ποιο λόγο» σημειώνει ο Φιλελεύθερος.

Ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία του Φιλελεύθερου δεν λειτουργούν το Σαββάτο και αποχώρησαν.

«Το γεγονός ότι η μήνυση προέρχεται από ένα υπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα δείχνει ότι η κατάσταση ως προς την ενημέρωση του Τύπου παρουσιάζει σημεία που προβληματίζουν πολιτικούς και πολίτες" σχολιάζει η εφημερίδα σε δημοσίευμά της, κάνοντας λόγο για "πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία καταδεικνύει την επιλογή της μηνυτήριας αναφοράς και του αυτοφώρου για ό,τι γράφεται στον Τύπο».

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE