Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Οκτώ μήνες φυλάκιση και «καμπάνα» 400.000 ευρώ σε Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς έφτασε σε συμβιβασμό για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με οκτώ μήνες φυλάκιση (τους οποίους θα εξαγοράσει), πληρώνοντας παράλληλα το 40% των χρημάτων στα οποία έγινε η φοροδιαφυγή.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Primera Division έφτασε σε συμβιβασμό με τις Αρχές για τις υποθέσεις φοροδιαφυγής. Όπως αναφέρει η Mundo ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για οκτώ μήνες φυλάκιση, τους οποίους θα εξαγοράσει έναντι του ποσού των 60.000 ευρώ.

Παράλληλα ο Μόντρτς θα πληρώσει το 40% των 870.728 ευρώ για τη φοροδιαφυγή που κρίθηκε ένοχος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό άνω των 400.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπερδέψει από την υπόθεση οριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE