Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μέτρα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αποστολή της ΑΕΚ, τοποθετώντας δίχτυ πίσω από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα.

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League και ήδη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν από την αυριανή αναμέτρηση.

Στον ΠΑΟΚ παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι τοποθετούν ένα προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Φυσικά, σε όλες τις θύρες θα υπάρχει πολύ αυστηρός έλεγχος για να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE