Το Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ παρακολουθεί το θέμα με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων

Το Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ παρακολουθεί το θέμα με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με τη σύλληψη των Αιγυπτίων ψαράδων και βρίσκεται σε επαφή με το Κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών και την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP) με σκοπό την απελευθέρωση τους, δήλωσε το Σάββατο 22/9 ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, Άχμεντ Αμπού Ζάιντ.

 
Σύμφωνα με την αγγλόφωνη αιγυπτιακή εφημερίδα «Egypt Today», ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού ΥΠΕΞ αναφέρθηκε και στο έντονο διάβημα στο οποίο προέβη η κυπριακή Κυβέρνηση προς την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE