Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του ΑΠΟΕΛ ενόψει Δόξας – Ποιοι έμειναν ΕΚΤΟΣ!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του ΑΠΟΕΛ ενόψει Δόξας – Ποιοι έμειναν ΕΚΤΟΣ!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ (23/9).

Μεταξύ άλλων εκτός έμεινε και ο Τάμαρι ο οποίος προς το τέλος του παιχνιδιού της περασμένης Τετάρτης (19/9) αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

»Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Στην αποστολή της ομάδας μας για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο κ. Κωστής επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές.

Αποστολή:

Waterman (GK), Romo (GK), Milanov, Βούρος, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Caju, Μερκής, Carlão, Morais, Souza, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Cascini, Αλωνεύτης, Natel, Balogh, Zahid, De Vincenti, Dellatorre, Reza, Κατσαντώνης.

Νέα προπόνησης:

Πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν οι Αντωνίου, Κωνσταντίνου και Nsue. Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησαν οι Εφραίμ και Tamari».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE