ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όρθια η Βαγιαδολίδ με ήρωα Σουάρες!

Όρθια η Βαγιαδολίδ με ήρωα Σουάρες!

Παλικαρίσια ισοπαλία στο «Μπαλαΐδος» πήρε η Βαγιαδολίδ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 τη Θέλτα στις καθυστερήσεις, με τρομερό γκολ του Λεό Σουάρες, που μόλις είχε μπει στο ματς.

Με ανέλπιστο τρόπο η Βαγιαδολίδ έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της Θέλτα, ισοφαρίζοντας σε 3-3, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές διαφορά δύο τερμάτων από τη Βαγιαδολίδ, όμως η τελευταία έδειξε πολύ σκληρή για να πεθάνει, έχοντας «χρυσό» σκόρερ τον Λεονάρντο Σουάρες.

Μέχρι το ένατο λεπτό του ματς, η Θέλτα είχε κάνει ήδη το 2-0, με τους Άσπας (5’) και Γκόμες (9’), δείχνοντας πως οδεύει σε άνετη νίκη.

Στο 39’ ο Πλάνο μείωσε σε 2-1, ενώ το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Άσπας στο 54’ ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να παραιτούνται και τσίμπησαν, τελικά, τον βαθμό. Στο 65’ ο Ουνάλ μείωσε σε 3-2, κάνοντας την αρχή, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από τον Λεονάρντο Σουάρες.

Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 90+2’ και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα διαμόρφωσε το τελικό 3-3, χαρίζοντας ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.

πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top