ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ: Τι προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου 46χρονου

ΠΑΦΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΣ: Τι προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου 46χρονου

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος 46χρονου ψαρντουφεκά από την Ρωσία στην περιοχή της Λάρας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου που διενήργησε την Κυριακή 23/9 νεκροψία επί της σορού του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία και ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης  στις 14:32 το απόγευμα της Παρασκευής 21/9 , το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή Λάρας.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ "ΝΈΑΡΧΟΣ"  κινητοποιώντας δυνάμεις διάσωσης και συγκεκριμένα ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής  και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, ενώ στο σημείο έσπευσε επίσης ταχύπλοο σκάφος με εθελοντές.

Το αγνοούμενο άτομο εντοπίστηκε από τα ταχύπλοα σκάφη αναίσθητο στην επιφάνεια της θάλασσας και ανασύρθηκε από τους διασώστες της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Πάφου και τους εθελοντές. Το άτομο παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 46χρονο από την Ρωσία.

Η σύζυγος του 46χρονου που  βρίσκονταν στο μικρό φουσκωτό σκάφος την ώρα του επεισοδίου και σε 300 μέτρα περίπου από την ακτή   ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγος της έπεσε στην θάλασσα με την στολή και το ψαροτούφεκο του χωρίς ωστόσο να φέρει φιάλη οξυγόνου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top