ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Συναντήσεις υψηλού επιπέδου θα έχουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Συναντήσεις υψηλού επιπέδου θα έχουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Συναντήσεις επί συναντήσεων αρχίζουν από τη Δευτέρα (24/9) οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Οι ηγεσίες ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, αφού ανέστειλαν την κοινή συνεδρίαση της Κυριακής, θα διαβουλευθούν πια με τον πολιτικό κόσμο.

Εν αναμονή νέων πρωτοβουλιών, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας.

Στο τραπέζι είναι, εκτός από την πρόταση της ΣΕΚ και η μεσολαβητική πρόταση του ΔΗΚΟ.

Στις 15:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι συνδικαλιστές θα συναντηθούν με τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού στα γραφεία του κόμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE