Θύμα ξυλοδαρμού πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θύμα ξυλοδαρμού πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση από άτομα που πρόσκεινται στον χώρο της ακροδεξίας, όπως ο ίδιος υποστηήριξε, έπεσε ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε επίθεση μετά τον αγώνα Καλαμάτα-Πάμισος, κοντά σε στέκι οπαδών της «Μαύρης Θύελλας», στην Καλαμάτα.

Με δηλώσεις του στο enikos.gr, ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε το επεισόδιο και δήλωσε ότι τα άτομα που του επιτέθηκαν ανήκουν στον χώρο της ακροδεξιάς.

Σε άλλες δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την επίθεση, λέγοντας ότι ομάδα τριάντα ατόμων, τους οποίους τοποθετεί ότι ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν σοβαρά, όπως ανέφερε για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, έχουν ήδη γίνει προσαγωγές υπόπτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE