Παράγοντας ΑΛΛΗΣ ομάδας ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ Πετρίδη – PIC

Παράγοντας ΑΛΛΗΣ ομάδας ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ Πετρίδη – PIC

Με ανάρτηση του στα social media, το διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, αποθεώνει τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και στέλνει ουσιαστικά μήνυμα στον κόσμο των «γαλαζοκιτρίνων».

Αναλυτικά:

«Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό, οφείλω να δηλώσω πως:

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μειωθεί η αξία και οι θυσίες, οι νίκες, τα πρωταθλήματα, οι χαρές και συγκινήσεις που πρόσφερε στον κάθε Αποελίστα ο Πρόδρομος Πετρίδης!!»

«Για να κερδίσεις θα πρέπει να χάσεις»…

ΝΟΜΟΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE