ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε αμέριμνος με ποσότητα ουσιών - Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγούσε αμέριμνος με ποσότητα ουσιών - Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) ανέκοψαν γύρω στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής (23/9) για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγείτο στην οδό Νίκου Καζαντζάκη στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 27χρονος από την επαρχία Λάρνακας, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν 80 γραμμάρια κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οδηγήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ όπου φέρεται να παραδέχθηκε ότι η ανευρεθείσα κοκαΐνη είναι δική του και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE