ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παλιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον παλιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού

Οδηγίες προς τα οχήματα εξέδωσε η Αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (24/9).

Εργασίες εκτελούνται και στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο προς Ψεματισμένο, μέχρι και την έξοδο προς Χοιροκοιτία.

Λόγω των εργασιών, η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Χοιροκοιτία, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 50μ. και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση stop & go.

Οι εργασίες στο εν λόγω σημείο, θα διεξάγονται καθημερινά από τις 8π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ., και θα ολοκληρωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE