Λήγει η σύντομη ΘΗΤΕΙΑ του Κωστή… Φέρνουν άλλο ΚΟΟΥΤΣ

Λήγει η σύντομη ΘΗΤΕΙΑ του Κωστή… Φέρνουν άλλο ΚΟΟΥΤΣ

Επίσημα από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, λένε ότι σήμερα θα λάβουν αποφάσεις και μέτρα για διαχείριση της πρωτοφανούς κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, με αποκορύφωμα τη χθεσινή σφαλιάρα από τη Δόξα. 

Οι πληροφορίες από χθες βράδυ, λένε ότι η διοίκηση Πετρίδη, έχει ήδη αποφασίσει τη λήξη της… σύντομης θητείας του Ελλαδίτη Γιώργου Κωστή. Μετά την αποδέσμευση Μπαλταζάρ, ήταν στις προθέσεις τους να τον στηρίξουν για να μονιμοποιηθεί, αλλά το χθεσινό χαστούκι τους οδήγησε στην αλλαγή απόφασης. 

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος Πετρίδης έχει ήδη κάμει βολιδοσκοπήσεις και επαφές με άλλους προπονητές.

Δεν έχει διαρρεύσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το όνομα κάποιου από τους προπονητές που βρίσκονται στην ατζέντα της διοίκησης των πρωταθλητών.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.