Λήγει η σύντομη ΘΗΤΕΙΑ του Κωστή… Φέρνουν άλλο ΚΟΟΥΤΣ

Λήγει η σύντομη ΘΗΤΕΙΑ του Κωστή… Φέρνουν άλλο ΚΟΟΥΤΣ

Επίσημα από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, λένε ότι σήμερα θα λάβουν αποφάσεις και μέτρα για διαχείριση της πρωτοφανούς κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, με αποκορύφωμα τη χθεσινή σφαλιάρα από τη Δόξα. 

Οι πληροφορίες από χθες βράδυ, λένε ότι η διοίκηση Πετρίδη, έχει ήδη αποφασίσει τη λήξη της… σύντομης θητείας του Ελλαδίτη Γιώργου Κωστή. Μετά την αποδέσμευση Μπαλταζάρ, ήταν στις προθέσεις τους να τον στηρίξουν για να μονιμοποιηθεί, αλλά το χθεσινό χαστούκι τους οδήγησε στην αλλαγή απόφασης. 

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος Πετρίδης έχει ήδη κάμει βολιδοσκοπήσεις και επαφές με άλλους προπονητές.

Δεν έχει διαρρεύσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, το όνομα κάποιου από τους προπονητές που βρίσκονται στην ατζέντα της διοίκησης των πρωταθλητών.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE