Αυτοί που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Αυτοί που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Τούτη την αγωνιστική δεν έγινε πολλής λόγος για τη μειωμένη προσέλευση του κόσμου, στα 4 γήπεδα που έγιναν αγώνες πρώτης κατηγορίας. 

Η κοινή γνώμη ασχολήθηκε περισσότερο με το «χαστούκι» που έριξε η Δόξα του Καραβίδα στον ΑΠΟΕΛ του Πρόδρομου, σε κάποιο βαθμό με τη συνέχιση των αρνητικών αποτελεσμάτων της Ανόρθωσης. 

Χθες για παράδειγμα πήγαν περίπου 4 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες στο ΓΣΠ και περίπου χίλιοι θεατές (οι περισσότεροι φυσικά ήταν Ανορθωσιάτες) στο ‘Αμμόχωστος». 

Στις φωτογραφίες βλέπεται ότι έμειναν έξω, παρακολουθώντας τον αγώνα της Κυρίας με την Αλκή, από διπλανή πολυκατοικία. Έβαλαν κι ένα πανό, οι οργανωμένοι Ανορθωσιάτες. 

Είναι αρκετοί αυτοί που αντιστέκονται στην… πανάκεια της κάρτας. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE