ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση «Ποδηλασίας», 23 Σεπτεμβρίου 2018

Εκδήλωση «Ποδηλασίας», 23 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον καλύτερο τρόπο σηματοδοτήθηκε η έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeΑctive στην Αθηένου, την Κυριακή 23/9/2018. με τη δράση της ποδηλασίας, στην οποία έλαβαν μέρος πολλά παιδιά, αλλά και ενήλικες.


Για τη δράση αυτή επιλέγηκε μια όμορφη διαδρομή η οποία είχε σαν αφετηρία το Νέο Γυμνάσιο Αθηένου και τερματισμό τον Αρχαιολογικό Χώρο Μάλλουρα, στην Αθηένου. Όλοι οι συμμετέχοντες, μικροί και μεγάλοι, χάρηκαν την όλη διοργάνωση, απόλαυσαν την ποδηλατική τους διαδρομή και διαμήνυσαν μέσα από τη συμμετοχή τους τα οφέλη της άσκησης και την ανάγκη ένταξης του υγιούς τρόπου ζωής στην καθημερινότητά μας.
Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει για πρώτη φορά στην 4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, με ποικίλες αθλητικές δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 23 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.
Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τις ευχαριστίες του σ’ όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές δημότες για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται προς τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τον συντονισμό και την ουσιαστική υποστήριξη όλων των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 23/9/2018 μέχρι και τις 30/9/2018 στην Αθηένου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top