Την Κυριακή 23-09-2018 ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί του BeActive-Cyprus σε Facebook και Instagram

Την Κυριακή 23-09-2018 ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί του BeActive-Cyprus σε Facebook και Instagram

To ΒeΑctive - Cyprus, ολοκλήρωσε με επιτυχία και φέτος τους διαγωνισμούς του, στο Facebook και στο Instagram, με ένα νικητή ανά εβδομάδα.

Νικήτρια κατά την τελευταία εβδομάδα, στο διαγωνισμό #FrameYourself, είναι η Έλενα Χατζηχριστοδούλου που χρησιμοποίησε την εφαρμογή του photoframe και έκανε τη φωτογραφία της #BeActive.

Συνολικά για περισσότερο από ένα μήνα, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, οι διαγωνισμοί του ΒeΑctive - Cyprus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέδειξαν έξι τυχερούς και... Active νικητές.

Αρχικά στο Instagram και έπειτα στο Facebook οι τυχεροί κάθε εβδομάδας κέρδισαν ένα δωροκουπόνι αξίας 150 ευρώ, μια προσφορά της εταιρίας PSP PREMIUM SPORTS BRANDS LTD, η οποία αντιπροσωπεύει γνώστες μάρκες αθλητικών προϊόντων στην Κύπρο.

Ακόμη, στον τελευταίο μας εβδομάδα διαγωνισμών, δύο επιπλέον υπερτυχεροί έλαβαν ως έπαθλο τη δωρεάν συμμετοχή τους στον επερχόμενο Radisson Blu Larnaca International Marathon, ο οποίος θα διεξαχθεί στης 18 Νοεμβρίου στη Λάρνακα.

Τίποτα όμως δε σταματάει εδώ. Αντιθέτως, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η 4η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με καθημερινές δράσεις σε όλες τις πόλεις, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της Κύπρου να δοκιμάσουν το άθλημα που τους ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Κυπριακό: Ολοκληρώνει το ταξίδι της στην Κύπρο η Ολγκίν- Συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη - Απορρίπτει τριμερή συνάντηση, ο Τατάρ

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώνεται ακόμα ένας κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, η οποία το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ αργότερα, θα συναντηθεί με τους δύο διαπραγματευτές.

BEST OF TOTHEMAONLINE