ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα βρίσκει σκούρα ο Απόλλωνας απέναντι στην εξαιρετική τακτικά Νέα Σαλαμίνα

Τα βρίσκει σκούρα ο Απόλλωνας απέναντι στην εξαιρετική τακτικά Νέα Σαλαμίνα

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο Τσίρειο, στον αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Πέδρο στο 1ο και Σαρδινέρο στο 3o λεπτό αντίστοιχα.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε την κατοχή και πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και έψαχνε το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Σωφρόνη Αυγουστή, οι οποίοι πάντως τα… βρήκαν σκούρα από την πολυπρόσωπη μεσοαμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μετά το πρώτο 20λεπτό, άρχισαν δειλά-δειλά να βγαίνουν στην επίθεση και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, με τους Παύλου στο 28΄ και Ελουντού στο 45΄+1΄.

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top