Συνεδρία ΤΕΛΟΣ! H ΑΠΟΦΑΣΗ για Λέβι

Συνεδρία ΤΕΛΟΣ! H ΑΠΟΦΑΣΗ για Λέβι

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία της Ανόρθωσης με κύριο θέμα την παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια αλλά και τον τεχνικό της ομάδας Ρόνι Λέβι.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η αποψινή, τακτική συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατά την οποία εξετάστηκε η κατάσταση στην ομάδα όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελή να συναντηθεί με τον προπονητή κ. Ρόνι Λέβι εντός της ημέρας αύριο, προκειμένου να συζητηθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE