ΔΙΕΘΝΗ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γκουτέρες - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γκουτέρες - Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

ωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.

Από το γραφείο του εκπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ έγινε γνωστό ότι ο κ. Γκουτέρες εγκωμίασε την εξαίρετη συνεργασία του διεθνούς οργανισμού με την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της χώρας σε περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες. 

"Ο ΓΓ και ο Πρόεδρος συζήτησαν για την κατάσταση στη Συρία, με τον ΓΓ να καλωσορίζει τη συμφωνία που επετεύχθη στις 17 Σεπτεμβρίου για δημιουργία αποστρατικοποιημένης ζώνη στο Ιντλιμπ", όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η συνάντηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών μια μέρα πριν από την ομιλία του Τούρκου Προέδρου στην 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ο κ. Ερντογάν αναμένεται να αναχωρήσει από τη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Στο μεταξύ, ο Ταγίπ Ερντογάν είχε επίσης κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση με τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top