Δ. Συλλούρης: Χαιρετίζει τη θέση της Επιτροπής Αναφορών για επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας

Δ. Συλλούρης: Χαιρετίζει τη θέση της Επιτροπής Αναφορών για επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, χαιρέτισε την θέση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου για επιβολή πολιτικών και οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας.

«Χαιρετίζω θερμά  την θέση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Προέδρου, Cesilia Wilkstrom, για επιβολή πολιτικών και οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας για την άρνηση επιστροφής των Βαρωσίων» αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής σε γραπτή του δήλωση.

Σημειώνει ότι πρόκειται για «μια σαφέστατη θέση που εδράζεται στις αρχές και αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.