Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Futsal για τα φιλικά με Μαυροβούνιο

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής Νέων Futsal για τα φιλικά με Μαυροβούνιο

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη η προετοιμασία της Εθνικής Νέων U19 Futsal για το διπλό φιλικό με το Μαυροβούνιο στην Κύπρο.

Το πρώτο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην άιθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και θα αρχίσει στις 11:00πμ και το δεύτερο φιλικό την Πέμπτη την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

Θα είναι τα πρώτα φιλικά της Εθνικής μας από την ημέρα της συγκρότησης της και τα συμπεράσματα θα βοηθήσουν ενόψει της συμμετοχής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE