Δεν είναι μόνο ο Τιμούρ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πολύ (και) του Κρίστιανσεν

Δεν είναι μόνο ο Τιμούρ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ πολύ (και) του Κρίστιανσεν

Επίσημα δεν ανακοίνωσαν διαζύγιο με τον Ρόνι Λέβι στην Ανόρθωση, αλλά όλες οι πληροφορίες λένε, ότι στη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο Παντελή θα τον ενημερώσει ότι το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Θα του πει λίγο-πολύ, ότι το καλύτερο για την ομάδα θα είναι να διακοπεί η συνεργασία τους. Βεβαίως στόχος του προέδρου Παντελή, είναι να μην έχει μεγάλο κόστος το ταμείο του συλλόγου. 

Το όνομα του Τιμούρ ακούγεται (όπως πάντοτε) ότι παίζει να επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από 9 χρόνια.

Κυκλοφορεί στην… πιάτσα, ότι στο μπλοκάκι του προέδρου της Κυρίας βρίσκεται και το όνομα του Δανού Τόμας Κρίστιανσεν. Είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες ο 45χρονος προπονητής.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Αγγλική Λιντς. Τη διετία 2014-16 δούλεψε στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την ομάδα της Λάρνακας να αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν πήγε στον ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε πρωτάθλημα, η ομάδα πήγε στους «16» του Γιουρόπα Ληγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.