ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: «Ελάτε να μεταφέρουμε κάποια βιβλία» - Τα λόγια του υπόπτου στα δυο παιδιά

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: «Ελάτε να μεταφέρουμε κάποια βιβλία» - Τα λόγια του υπόπτου στα δυο παιδιά

Άγνωστα για την ώρα τα κίνητρα του ατόμου που φέρεται να απήγαγε τους δυο 11χρονους από Δημοτικό Σχολείο της Λάρνακας.

Από τις πρώτες πληροφορίες που εξετάζει η Αστυνομία, τα δυο παιδιά φέρονται να πήγαν κανονικά στο σχολείο το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό συνθήκες που διερευνώνται (και σε μεταγενέστερο χρονικό στάδιο) ενήλικας τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν στο αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρουν βιβλία.

Ωστόσο, το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό εν συνεχεία μεταφέρθηκε από άλλους μαθητές στους εκπαιδευτικούς του εν λόγω σχολείου, που είχαν πλήρη άγνοια για μεταφορά βιβλίων.

Έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να πράξει τα δέοντα.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών, οι οποίες ωστόσο αξιολογούνται και δεν μεταδίδονται με ευκολία, λόγω της φύσης της υπόθεσης.

Ήδη είναι σε πλήρη κινητοποίηση το γραφείο διαχείρισης κρίσεων της Αστυνομίας, ενώ «σηκώθηκε» και ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο άρχισε να «χτενίζει» τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, αλλά και αυτοκινητοδρόμους που συνδέουν τις πόλεις της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αίθουσα Σύνταξης ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE