ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είναι έργο του Συνεργατισμού να δανείζει ξενοδοχεία» - Γραμματέας ΣΠΕ με δάνειο 4 εκατομμυρίων

ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είναι έργο του Συνεργατισμού να δανείζει ξενοδοχεία» - Γραμματέας ΣΠΕ με δάνειο 4 εκατομμυρίων

Θυμήθηκε περίπτωση γραμματέα ΣΠΕ που είχε ή συμμετείχε σε ξενοδοχείο ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.

Toυ Αλέκου Μιχαηλίδη

Δεχόμενος καταιγιστικές ερωτήσεις από τον Πρόεδρο της Ερευνητικής Επιτροπής για γραμματείς ΣΠΕ που ήταν ταυτόχρονα ντιβέλοπερ εξέφρασε άγνοια.

Ωστόσο, μετά από διευκρίνηση του κ. Αρέστη για γραμματέα ΣΠΕ που είχε δάνειο 4 εκατομμυρίων και τρεχούμενους λογαριασμούς αρκετών χιλιάδων, θυμήθηκε.

Είχε προηγηθεί η έντονη απάντησή του: «Ορκίστηκα στο ιερό ευαγγέλιο, δεν ξέρω κάτι τέτοιο».

Για να επανέλθει σημειώνοντας χαρακτηριστικά «τώρα που το λέτε, κάποιος είχε ή συμμετείχε σε ξενοδοχείο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE