ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ώρες αγωνίας -Αναστατωμένοι οι γονείς στο σχολείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ώρες αγωνίας -Αναστατωμένοι οι γονείς στο σχολείο –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ώρες αγωνίας για τους οικείους των 11χρονων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου στις Καμάρες Λάρνακας.

Οι δύο μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (25/09) όταν άγνωστο πρόσωπο τους οδήγησε στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να μεταφέρουν βιβλία.

Λίγο μετά τις 10:00 ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης μετέβη στο σχολείο, ενώ γύρω στις 10:30 ενημερωνόταν από τους εκπαιδευτικούς για το όλο συμβάν.

Για την ώρα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του απαγωγέα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που δίδει η Αστυνομία, πρόκειται για άτομο ηλικίας 50 χρόνων, εύσωμο, με μούσι Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι φορούσε ρούχα σκούρου χρώματος και μπερέ.

Αίθουσα Σύνταξης ThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE