Τούρτα – έκπληξη για την Κύπρια παρουσιάστρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρτα – έκπληξη για την Κύπρια παρουσιάστρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μια υπέροχη τούρτα εμφανίστηκαν οι συνεργάτες της Κύπριας παρουσιάστριας για να της ευχηθούν για τα γενέθλια της.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου έχει τα γενέθλιά της και οι συνεργάτες της φρόντισαν να την εκπλήξουν ευχάριστα.

Μια μια υπέροχη ροζ τουρτα με ένα ερωτηματικό κατέφθασαν στο στούντιο της εκπομπής του ΡΙΚ, όπου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκπομπή  «Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα», που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 2 Οκτωβρίου.  

Η παρουσιάστρια του ΡΙΚ με μια ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο για τις υπέροχές τους ευχές: «Γενικότερα γιορτάζω κάθε μερα ζωής. Σήμερα γιορτάζω λίγο περισσότερο αφού έχω τα γενέθλια μου. Νιώθω χαρούμενη, ευλογημένη και τυχερή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις μοναδικές σας ευχές και τα όμορφα σας λόγια. Να είμαστε καλά και τα υπόλοιπα στο χέρι μας είναι. Σας υπέρ ευχαριστώ!!!! Την αγάπη μου».

Η τούρτα που της έφεραν οι συνεργάτες της:

 Η ανάρτηση της Ελπίδας Ιακωβίδου: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE