ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Το θράσος του απαγωγέα - Μέσα από το σχολείο προσέγγισε τα 11χρονα αγόρια -VIDEO

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Το θράσος του απαγωγέα - Μέσα από το σχολείο προσέγγισε τα 11χρονα αγόρια -VIDEO

Εντός του σχολικού χώρου προσέγγισε τα παιδιά ο απαγωγέας τους, όπου και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει βιβλία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τηλεόρασης του TvOne ο δράστης της απαγωγής εισήλθε εντός του σχολικού χώρου όπου, όπως αναφέρεται πέντε παιδιά βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ύποπτος άνδρας ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά για την υποτιθέμενη μεταφορά σχολικών βιβλίων, αναφέροντας τους παράλληλα πως είναι νέος δάσκαλος τους.

Τα τρία εκ των πέντε παιδιών δεν πείστηκαν από τον άγνωστο άνδρα ενώ τα απαχθέντα παιδιά τον πλησίασαν και επιβιβάστηκαν στο όχημα του για να τον βοηθήσουν με τα βιβλία.

Τότε ήταν που ο δράστης της απαγωγής τους μετέφερε εκτός του σχολείου και τους απήγαγε.

Το χρονικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.